Menu

Huidverbeterende massage

Wat is een huidverbeterende massage en wat doet het voor de huid? Welke resultaten zijn reëel en wat kan er bij regelmatige behandelingen te zien zijn?

Wat is een huidverbeterende massage?

Dit is een massage met stevige grepen die dieper in de huid werken. Door de knedende grepen wordt de doorbloeding gestimuleerd. Soms kunnen er kleine bloedstipjes ontstaan. Hierdoor krijgen de huidcellen een seintje dat ze herstelwerkzaamheden moeten gaan verrichten waardoor, als erg genoeg werkzame stoffen in het lichaam aanwezig zijn, collageen kan worden aangemaakt.

Waarom een huidverbeterende massage??

Een huidverbeterende massage zet de cellen in de huid weer aan het werk. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor er zuurstof en voedingsstoffen tot in de uiterste puntjes van de huid kunnen worden afgeleverd maar evenzogoed de afvalstoffen kunnen worden meegenomen en afgevoerd. Door de stimulatie worden ook de slapende cellen weer tot activiteit aangezet. Na een massage voelt de huid aan alsof er een heerlijke boswandeling is gemaakt. Als u deze behandeling regelmatig herhaald (in kuurverband) ziet u zichtbare huidverbetering. De verbetering kan zich uiten in een rustiger huidbeeld, een beter doorbloede huid en rimpels die wat minder zichtbaar worden.

Bent u geïnteresseerd,  neem gerust contact op voor een gratis intakegesprek.